«  < Terug naar SwietArts.nl   »  Pasfoto maken  »  Gemeente Nissewaard


Pasfoto maken Gemeente Nissewaard

Voor het laten maken van pasfoto's voor de gemeente Nissewaard die voldoen aan de wettelijke matrix eisen van de overheid en RDW ben je bij ons aan het juiste adres. De pasfoto die je bij SwietArts laat maken voor de gemeente Nissewaard is gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekkaart, sportpas, clubkaart of vergunning maken wij een passende pasfoto. 

Voor het maken van pasfoto's maken wij onderscheid in twee categorien: winkel of studio. Hieronder vind je een prijsoverzicht die hoort bij de categorie.


Pasfoto maken Nissewaard

Prijs pasfoto maken per persoon in de winkel met een egale achtergrond

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto kun je zonder afspraak terecht in onze winkel van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto's zijn direct klaar!

 • Pasfoto maken Nederlands document € 12,50 incl. afdruk 8 pasfoto’s.
 • Pasfoto maken Buitenlands document/Visum € 12,50 incl. ... aantal afdrukken afhankelijk van eisen.
 • Pasfoto maken RDW online rijbewijs verlengen € 15,00 incl. afdruk 4 pasfoto’s. (Zie info hieronder)

Rijbewijs online verlengen

Moet je je Nederlandse rijbewijs verlengen of een categorie-uitbreiding aanvragen? En woon je in de gemeente rotterdam? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden de verlenging van je rijbewijs online bij ons regelen.

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto kun je zonder afspraak terecht in onze winkel van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto's zijn direct klaar!

Voorwaarden

 • Je vraagt een verlenging van je rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan. 
 • Je staat ingeschreven bij de gemeente Rotterdam.
 • Je heeft een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart met een chip. Alle paspoorten en identiteitskaarten hebben een chip. Alleen rijbewijzen uitgegeven na 14 november 2014 hebben een chip. 
 • Je hebt een mobiele telefoon. Dit moet een Android smartphone versie 6.0 of hoger zijn of een iPhone 7 of hoger met iOS versie 13 of hoger. Deze telefoons hebben een NFC chiplezer. De chiplezer is nodig om een identiteitscheck te kunnen uitvoeren bij het online verlengen van je rijbewijs.

Zo werkt het online verlengen van je rijbewijs

Voldoe je niet aan alle voorwaarden, dan kun je je rijbewijs niet online verlengen.

 1. Laat een pasfoto maken bij SwietArts, wij zijn erkend door het RDW als pasfoto fotograaf. Neem je huidige rijbewijs (of rijbewijsnummer) mee.
 2. SwietArts verstuurd je pasfoto en handtekening (voor op je nieuwe rijbewijs) beveiligd en digitaal naar het RDW. Binnen een paar minuten krijg je van het RDW een e-mail. Hierin staat of je aanvraag is goedgekeurd en of je het rijbewijs online kunt verlengen.
 3. Je doet een identiteitscheck met een mobiele telefoon. Heb je nog geen DigiD-app op uw telefoon? Download deze dan eerst. Daarna kun je de identiteitscheck doen.
 4. Vraag je rijbewijs aan via deze link 'Rijbewijs verlengen'. 
 5. Betaal de kosten voor het rijbewijs via IDEAL. 
 6. Je krijgt 2 dagen na de aanvraag een e-mail dat je nieuwe rijbewijs klaar is. 
 7. Haal je rijbewijs binnen 3 maanden af op de door u aangegeven locatie. Daarna kan dit niet meer. U moet dan een nieuwe aanvraag doen. Kijk op de website van de gemeente of u een afspraak moet maken voor het ophalen van uw rijbewijs. Neem uw huidige rijbewijs mee. Dat levert u in.

Problemen met de aanvraag

Heb je problemen tijdens je aanvraag? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Voor vragen over inloggen met je DigiD neemt u contact op met DigiD.

De klantenservice van de RDW is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.   

 • Telefoonnummer RDW: 088 008 74 47 (kies optie 7)

 

Kosten maken pasfoto rijbewijs online verlengen

 • Pasfoto maken RDW online rijbewijs verlengen € 15,00 incl. afdruk 4 pasfoto’s.

 

Opties tegen meerprijs

 • Extra vel met 1-8 foto’s € 5,00 afhankelijk van eindformaat foto's.
 • Extra pasfoto digitaal geleverd € 5,00 per e-mail of eigen USB-stick.

 

Pasfoto maken in fotostudio

Prijs pasfoto maken per persoon op afspraak met een witte achtergrond of voor baby/klein kind*

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto dien je altijd eerst een afspraak te maken. Hiervoor kun je terecht in onze winkel of telefonisch op 010 - 501 5000 van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto's zijn direct klaar!

 • Pasfoto maken Nederlands document € 15,00 incl. afdruk 8 pasfoto’s.
 • Pasfoto maken Buitenlands document/Visum € 15,00 incl. ... aantal afdrukken afhankelijk van eisen.

 

Opties tegen meerprijs

 • Extra vel met 1-8 foto’s € 5,00 afhankelijk van eindformaat foto's.
 • Pasfoto digitaal geleverd € 5,00 per e-mail of eigen USB-stick.

 

* Kinderen die zelfstandig kunnen zitten (Bumbo Seat) kunnen tevens in de winkel gefotografeerd worden. Hiervoor hoef je dan geen afspraak te maken.

© 2016 - 2022 SwietArts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel