«  < Terug naar SwietArts.nl   »  Pasfoto maken  »  Gemeente Pernis


Pasfoto maken zonder afspraak Gemeente Pernis

Voor het laten maken van pasfoto's voor de gemeente Pernis die voldoen aan de wettelijke matrix eisen van de overheid en RDW ben je bij ons aan het juiste adres. De pasfoto die je bij SwietArts laat maken voor de gemeente Pernis is gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekkaart, sportpas, clubkaart of vergunning maken wij een passende pasfoto. 

Als één van de weinige fotografen van Rotterdam zijn wij erkend door het RDW om een pasfoto te maken voor het online verlengen van je rijbewijs. Meer informatie en de voorwaarden waar je aan dient te voldoen kun je hier terugvinden.


Pasfoto maken gemeente Pernis zonder afspraak

Prijs pasfoto maken per persoon met een egale achtergrond

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto kun je zonder afspraak terecht in onze winkel van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto's zijn direct klaar!

 • Pasfoto maken Nederlands document € 12,50 incl. afdruk 8 pasfoto’s.
 • Pasfoto maken Buitenlands document/Visum € 12,50 incl. ... aantal afdrukken afhankelijk van eisen.
  Zorg dat je zelf op de hoogte bent van de eisen voor het benodigde visum. Overleg desnoods van te voren als er speciale eisen zijn met de fotograaf.
 • Pasfoto maken RDW online rijbewijs verlengen € 15,00 incl. afdruk 4 pasfoto’s.

Pasfoto's maken van baby's op afspraak

Wanneer je een pasfoto nodig hebt van je pasgeboren baby dan gaat dit op afspraak. Daarvoor moet de fotograaf aanwezig zijn. Zodra het nekje van je kindje sterk genoeg is om heel even in een speciaal babystoeltje te zitten (eventueel met ondersteuning van een van de ouders) dan hoef je geen afspraak te maken. Meestal lukt dat al vanaf een maand of 4. Voor oudere baby's hoeft geen afspraak te maken en kunt u zonder afspraak langs komen.


Rijbewijs online verlengen

Moet je je Nederlandse rijbewijs verlengen of een categorie-uitbreiding aanvragen? En woon je in de gemeente rotterdam? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden de verlenging van je rijbewijs online bij ons regelen.

Voor het laten maken van onderstaande pasfoto kun je zonder afspraak terecht in onze winkel van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. Je kunt in de winkel contant of met PIN betalen en je pasfoto's zijn direct klaar!

Voorwaarden

 • Je vraagt een verlenging van je rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan. 
 • Je staat ingeschreven bij de gemeente Rotterdam.
 • Je heeft een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart met een chip. Alle paspoorten en identiteitskaarten hebben een chip. Alleen rijbewijzen uitgegeven na 14 november 2014 hebben een chip. 
 • Je hebt een mobiele telefoon. Dit moet een Android smartphone versie 6.0 of hoger zijn of een iPhone 7 of hoger met iOS versie 13 of hoger. Deze telefoons hebben een NFC chiplezer. De chiplezer is nodig om een identiteitscheck te kunnen uitvoeren bij het online verlengen van je rijbewijs.

Zo werkt het online verlengen van je rijbewijs

Voldoe je niet aan alle voorwaarden, dan kun je je rijbewijs niet online verlengen.

 1. Laat een pasfoto maken bij SwietArts, wij zijn erkend door het RDW als pasfoto fotograaf. Neem je huidige rijbewijs (of rijbewijsnummer) mee.
 2. SwietArts verstuurd je pasfoto en handtekening (voor op je nieuwe rijbewijs) beveiligd en digitaal naar het RDW. Binnen een paar minuten krijg je van het RDW een e-mail. Hierin staat of je aanvraag is goedgekeurd en of je het rijbewijs online kunt verlengen.
 3. Je doet een identiteitscheck met een mobiele telefoon. Heb je nog geen DigiD-app op uw telefoon? Download deze dan eerst. Daarna kun je de identiteitscheck doen.
 4. Vraag je rijbewijs aan via deze link 'Rijbewijs verlengen'. 
 5. Betaal de kosten voor het rijbewijs via IDEAL. 
 6. Je krijgt 2 dagen na de aanvraag een e-mail dat je nieuwe rijbewijs klaar is. 
 7. Haal je rijbewijs binnen 3 maanden af op de door u aangegeven locatie. Daarna kan dit niet meer. U moet dan een nieuwe aanvraag doen. Kijk op de website van de gemeente of u een afspraak moet maken voor het ophalen van uw rijbewijs. Neem uw huidige rijbewijs mee. Dat levert u in.

Problemen met de aanvraag

Heb je problemen tijdens je aanvraag? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Voor vragen over inloggen met je DigiD neemt u contact op met DigiD.

De klantenservice van de RDW is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.   

 • Telefoonnummer RDW: 088 008 74 47 (kies optie 7)

 

Kosten maken pasfoto rijbewijs online verlengen

 • Pasfoto maken RDW online rijbewijs verlengen € 15,00 incl. afdruk 4 pasfoto’s.

 

Opties tegen meerprijs

 • Extra vel met 1-8 foto’s € 5,00 afhankelijk van eindformaat foto's.
 • Extra pasfoto digitaal geleverd € 5,00 per e-mail of eigen USB-stick.

 

© 2016 - 2022 SwietArts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel