Gratis verzending vanaf € 50,-        Gratis verzending vanaf € 100,-        Gratis verzending vanaf € 100,-


«  < Terug naar SwietArts.nl   »  Hallmark  »  Collecties  »  In the Picture


In the Picture

De In The Picture collectie is een echte klassieker binnen de wenskaarten collecties van Hallmark. Door fotografische afbeeldingen te combineren met een vlotte tekst, zal deze collectie zeker goed in de smaak vallen bij de ontvanger. De kleurrijke beelden bieden een verscheidenheid aan verzendmomenten

De kaarten zijn voornamelijk gericht op vrouwen en mannen van boven de vijfentwintig. Dus naast kaarten met bloemen en schattige dieren, zijn er ook kaarten in de collectie te vinden met typische mannelijke onderwerpen als bier en voetbal.

Naast de gebruikelijke verjaardagskaarten, bevat deze molen onder meer ook blanco kaarten die daardoor voor verschillende momenten inzetbaar zijn. Tevens zitten er in deze collectie kaartjes om iemand een hart onder de riem te steken of gewoon even te laten weten dat je aan iemand denkt. Met een klein kaartje, kan men een groot gebaar maken!

De In The Picture collectie wordt gedrukt op glanzend papier waardoor de foto’s eruit springen. Tevens hebben de kaarten een ronde uitsparing en afgeronde hoek waardoor de kaarten een speels accent krijgen. De kaarten worden geleverd met een bijpassende witte envelop.

Sorteer op
© 2016 - 2021 SwietArts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel