Wij bezorgen met PostNL. Indien je dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt en op zaterdag voor 12:00 uur bestelt, heb je je aankoop doorgaans de eerstvolgende werkdag al in huis.  Owerkdagen voor 15:00 besteld = volgende werkdag bezorgd       Gratis verzending mogelijk binnen Nederland vanaf € 50,- Bestel je onder de € 50,- dan betaal je € 4,95 order- & verzendkosten Verzendkosten € 4,95. Gratis verzending v/a € 50,-


«  < Terug naar SwietArts.nl   »  Klantenservice  »  Betalen  »  Acheraf Betalen met Klarna


SwietArts Klantenservice

Achteraf betalen met Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

We hebben voor het gemak de bankgegevens van Klarna hieronder vermeld voor als je liever betaalt via een bankoverschrijving:

Begunstigde: Klarna Bank AB (publ)
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A


 

Hoe oud moet je zijn om met achteraf betalen van Klarna te bestellen?

  • Je kunt met achteraf betalen van Klarna bestellen als je 18 jaar of ouder bent.

Kan ik de uiterste betaaldatum verschuiven?

  • Ja, dat kan! In de eerste betaaltermijn van 14 dagen kun je de uiterste betaaldatum altijd 10 dagen verschuiven door in te loggen in de Klarna App.

Wat gebeurt er als ik niet (op tijd) betaal?

  • Als Klarna geen betaling ontvangen heeft tijdens de betaaltermijn van 14 dagen, dan sturen ze een e-mail met een herinnering om je aankoop binnen 14 dagen alsnog te betalen, zonder extra kosten. Ontvangen ze tijdens die tweede betaaltermijn van 14 dagen geen betaling, dan sturen ze een aanmaning met aanmaningskosten per post. Zodra de aanmaning verloopt, wordt de rekening overgedragen aan Segoria. Daar zijn extra kosten aan verbonden. Tip: download de Klarna App. Daarin staan al je aankopen overzichtelijk op een rij en kun je een herinnering instellen om ze op tijd te betalen. Wel zo smoooth!

Is het mogelijk om mijn aankoop met ‘Betaal later’ in delen te betalen?

  • Ja, als je een verzoek indient voor Betaal in delen, dan zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Zo’n verzoek kan je indienen door in te loggen in de Klarna App en je aankoop te selecteren.

Ik heb een factuur/herinnering gekregen die ik al heb betaald. Wat moet ik nu doen?

  • Soms kruisen de herinnering en de betaling elkaar als de aankoop later dan op de uiterste betaaldatum is betaald. Daarom is het ook zo belangrijk dat de aankoop uiterlijk op de uiterste betaaldatum wordt betaald. Kun je in de app zien dat de aankoop nog altijd de status ‘onbetaald’ heeft, bekijk dan de volgende twee stappen. De eerste stap is kijken of het bedrag van je bankrekening is afgeschreven en of Klarna de ontvanger is. Als blijkt dat je rechtstreeks aan SwietArts hebt betaald, is het belangrijk dat je contact met SwietArts opneemt om na te gaan of wij je betaling hebben ontvangen. Is het bedrag afgeschreven en is Klarna de ontvanger, dan is de tweede stap om Klarna dit te laten weten zodat ze de betaling van de aankoop voor je kunnen pauzeren. Je kunt Klarna dit laten weten door in te loggen in de Klarna App en vervolgens op ‘Probleem melden’ te klikken voor de aankoop die je al betaald hebt. Klarna gaat de situatie dan voor je uitzoeken.

Waarom is mijn aankoop niet goedgekeurd?

  • Zodra je kiest voor achteraf betalen, wordt er door Klarna een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check kijken ze naar drie factoren, namelijk: je betalingsgeschiedenis bij Klarna, het bedrag, en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden. Als het niet lukt om achteraf te betalen kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen.

Contact met Klarna

  • Je kunt Klarna bereiken op telefoonnummer 020-8082852 of kijk voor meer informatie op de website van Klarna.

 

Ontdek de Klarna-app

Download de App van Klarna voor meer gebruikers gemak. Beschikbaar voor IOS en Android.

ONTDEK DE KLARNA-APP IN DE APPLE STORE!   ONTDEK DE KLARNA-APP IN DE GOOGLE PLAY STORE!

© 2016 - 2022 SwietArts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel